MALZEMELER
4 İnce Dana Şnitzel
4 İnce Dilim Kaşarpeyniri
2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
300 gr Kaşarpeyniri
8 İnce Dilim Pastırma
16 Mantar
16 Kiraz Domates
1 Salatalık
1 Limon
16 Ayıklanmış Karides
1/2 Kavun veya bir parça Balkabağı
Tuz, Karabiber
HAZIRLANIŞI
Şnitzelleri bir et döveceği ile inceltip tuz ve karabiberle tatlandırın. Her şnitzelin üzerine birer dilim kaşarpeyniri yerleştirip sarın. Bir kürdanla tutturun, Sıvıyağı bir tavada kızdırıp ruloları 15 dakika kadar çevirerek pişirin.
Tavadan alıp soğumasını bekleyin. 1,5 cm kalınlığında dilimler halinde kesin. 300 gr kaşarpeynirini 2 cm büyüklüğünde küpler halinde doğrayın. Pastırma dilimlerini ince şeritler halinde doğrayıp peynir küplerinin etrafına sarın.
Mantarları ayıklayın. Domateseri ve salatalığı yıkayıp ayıklayın. Salatalığı kabuklarını soymadan uzunlamasına ikiye bölüp, iri parçalar halinde doğrayın.
Gerekirse karideslerin kabuklarını soyun. Kuyruk kısımlarını koparmayın. Limonu iyice yıkayıp yarım ay şeklinde sekiz dilime bölüp tekrar ikiye bölün. Eğer kavun kullanıyorsanız, kavunun çekirdeklerini ayıklayıp çukur kısmı alta gelecek şekilde düz bir servis tabağına yerleştirin.
Hazırladığınız malzemeleri dilediğiniz sıraya göre şişlere geçirin. Şişleri kavunun üzerine saplayın.
4 İnce Dana Şnitzel
4 İnce Dilim Kaşarpeyniri
2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
300 gr Kaşarpeyniri
8 İnce Dilim Pastırma
16 Mantar
16 Kiraz Domates
1 Salatalık
1 Limon
16 Ayıklanmış Karides
1/2 Kavun veya bir parça Balkabağı
Tuz, Karabiber
HAZIRLANIŞI
Şnitzelleri bir et döveceği ile inceltip tuz ve karabiberle tatlandırın. Her şnitzelin üzerine birer dilim kaşarpeyniri yerleştirip sarın. Bir kürdanla tutturun, Sıvıyağı bir tavada kızdırıp ruloları 15 dakika kadar çevirerek pişirin.
Tavadan alıp soğumasını bekleyin. 1,5 cm kalınlığında dilimler halinde kesin. 300 gr kaşarpeynirini 2 cm büyüklüğünde küpler halinde doğrayın. Pastırma dilimlerini ince şeritler halinde doğrayıp peynir küplerinin etrafına sarın.
Mantarları ayıklayın. Domateseri ve salatalığı yıkayıp ayıklayın. Salatalığı kabuklarını soymadan uzunlamasına ikiye bölüp, iri parçalar halinde doğrayın.
Gerekirse karideslerin kabuklarını soyun. Kuyruk kısımlarını koparmayın. Limonu iyice yıkayıp yarım ay şeklinde sekiz dilime bölüp tekrar ikiye bölün. Eğer kavun kullanıyorsanız, kavunun çekirdeklerini ayıklayıp çukur kısmı alta gelecek şekilde düz bir servis tabağına yerleştirin.
Hazırladığınız malzemeleri dilediğiniz sıraya göre şişlere geçirin. Şişleri kavunun üzerine saplayın.
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn
» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ
» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek
» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ
» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ
» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ
» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ