Hayalperestim Paylaşım Platformu

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) EmptySalı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) EmptyPtsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) EmptySalı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) EmptyPaz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) EmptyPaz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) EmptyPaz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_lcapRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_voting_barRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_rcap 
PaTRoN (501)
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_lcapRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_voting_barRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_rcap 
TimuRLenG (403)
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_lcapRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_voting_barRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_rcap 
ratKo_pşaşe (327)
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_lcapRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_voting_barRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_rcap 
DarKinq (219)
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_lcapRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_voting_barRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_rcap 
Enjekte (76)
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_lcapRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_voting_barRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_rcap 
De'quell (55)
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_lcapRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_voting_barRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_rcap 
q1sKo (26)
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_lcapRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_voting_barRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_rcap 
D_R_A_G_O_N (14)
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_lcapRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_voting_barRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_rcap 
Yasak (10)
Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_lcapRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_voting_barRokalı Dana Eti (4 Kişilik) I_vote_rcap 

    Rokalı Dana Eti (4 Kişilik)

    DarKinq
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 29
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim : Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) Artiz10
    <hr>Tuttuğu Takım : Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) Galatasaray
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) Left_bar_bleue40 / 10040 / 100Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) Right_bar_bleue

    Güçlülük :
    Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) Left_bar_bleue48 / 10048 / 100Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) Right_bar_bleue

    Aktiflik :
    Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) Left_bar_bleue20 / 10020 / 100Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) Right_bar_bleue

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) Empty Rokalı Dana Eti (4 Kişilik)

    Mesaj tarafından DarKinq Paz Kas. 02, 2008 5:19 pm

    MALZEMELER
    2 Çorba Kaşığı Baharatlı Un (1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırılmış)
    1 kg Dana Eti (göğüs kısmından, fazla yağı alınıp kuşbaşı doğranmış)
    60 gr Tereyağ (4 çorba kaşığı)
    12 Taze Soğan (ayıklanmış)
    1/2 Su Bardağı Et Suyu
    1/2 Su Bardağı Beyaz Şarap
    1 Tatlı Kaşığı Hardal
    6 Çorba Kaşığı Roka (ince ince doğranmış)
    2 Demet Roka (ayıklanmış, yıkanmış ve silkelenerek suyu atılmış)


    HAZIRLANIŞI
    Baharatlı unu orta boy bir kaseye koyup, etleri bu una bulayınız; silkeleyerek fazla unlarını atıp, etleri bir kenara koyunuz.
    Geniş bir tavada, tereyağı orta ateşte eritiniz. Yağ kızınca taze soğanları koyup 3-4 dakika, renkleri pembeleşinceye kadar kavurunuz. Bir delikli kepçe ile soğanları tavadan alıp bir tabağa diziniz ve sıcak kalmalarını sağlayınız.
    Etleri tavaya koyup, sık sık karıştırarak 8-10 dakika, her tarafları kahverengi olana kadar kızartınız.
    Et suyunu, şarabı ve hardalı ekleyip ateşi yükseltiniz ve devamlı karıştırarak kaynatınız. Kaynayınca ateşi kısıp 40 dakika, etler sivri uçlu bir bıçak batırıldığında yumuşak olana kadar pişiriniz.
    Tavayı ateşten indirip doğranmış rokayı içine koyarak karıştırınız.
    Karışımı ısıtılmış bir servis tabağına alıp, kalan rokayla birlikte servis ediniz.

      Similar topics

      -

      Forum Saati C.tesi Nis. 27, 2024 1:40 am