MALZEMELER
Kuzunun sırt kısmı
1 adet domates
1 adet yeşil biber
1 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı kekik
1 yemek kaşığı biberiye
Karabiber
Tuz
HAZIRLANIŞI
Margarin, karabiber ve tuzu karıştırın. Hazırladığınız karışımı etin her tarafına sürün. Domates ve biberi doğrayıp etin kenarlarına yerleştirin. Kekik ve biberiye yapraklarını da ekledikten sonra su ilave edip üstünü folyoyla kapatın. 200 derecelik fırında 90 dakika pişirin. Üstünü açıp 30 dakika daha pişirin. Sonra bonfile kısımlarını bıçakla 2 parmak kalınlığında kesip etin üstüne yerleştirdikten sonra servis yapın.
Kuzunun sırt kısmı
1 adet domates
1 adet yeşil biber
1 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı kekik
1 yemek kaşığı biberiye
Karabiber
Tuz
HAZIRLANIŞI
Margarin, karabiber ve tuzu karıştırın. Hazırladığınız karışımı etin her tarafına sürün. Domates ve biberi doğrayıp etin kenarlarına yerleştirin. Kekik ve biberiye yapraklarını da ekledikten sonra su ilave edip üstünü folyoyla kapatın. 200 derecelik fırında 90 dakika pişirin. Üstünü açıp 30 dakika daha pişirin. Sonra bonfile kısımlarını bıçakla 2 parmak kalınlığında kesip etin üstüne yerleştirdikten sonra servis yapın.
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn
» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ
» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek
» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ
» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ
» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ
» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ