Hayalperestim Paylaşım Platformu

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) EmptySalı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) EmptyPtsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) EmptySalı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) EmptyPaz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) EmptyPaz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) EmptyPaz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_lcapBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_voting_barBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_rcap 
PaTRoN (501)
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_lcapBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_voting_barBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_rcap 
TimuRLenG (403)
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_lcapBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_voting_barBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_rcap 
ratKo_pşaşe (327)
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_lcapBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_voting_barBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_rcap 
DarKinq (219)
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_lcapBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_voting_barBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_rcap 
Enjekte (76)
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_lcapBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_voting_barBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_rcap 
De'quell (55)
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_lcapBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_voting_barBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_rcap 
q1sKo (26)
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_lcapBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_voting_barBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_rcap 
D_R_A_G_O_N (14)
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_lcapBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_voting_barBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_rcap 
Yasak (10)
Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_lcapBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_voting_barBüryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) I_vote_rcap 

    Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği)

    DarKinq
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 29
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim : Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) Artiz10
    <hr>Tuttuğu Takım : Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) Galatasaray
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) Left_bar_bleue40 / 10040 / 100Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) Right_bar_bleue

    Güçlülük :
    Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) Left_bar_bleue48 / 10048 / 100Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) Right_bar_bleue

    Aktiflik :
    Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) Left_bar_bleue20 / 10020 / 100Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) Right_bar_bleue

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği) Empty Büryan (8 kişilik) (Rumeli Yemeği)

    Mesaj tarafından DarKinq C.tesi Kas. 01, 2008 10:04 pm

    MALZEMELER
    1,5 kg. koyun eti
    3 su bardağı pirinç
    1 adet orta boy soğan
    2 adet büyük boy domates
    5,5 su bardağı et suyu
    1/2 su bardağı sıvı yağ
    Tuz


    HAZIRLANIŞI
    İri parçalara bölünmüş ete 6 su bardağı su ilave edip, yumuşayıncaya kadar haşlayın.
    Soğanı küçük küp şeklinde doğrayın. Sıvıyağda pembeleşinceye kadar kavurun. Kabukları soyulup, küp şeklinde doğranmış domatesi ilave edin.
    Soğana, yıkayıp süzdüğünüz pirinci ilave edin. Sürekli karıştırarak kavurun.
    Pirinci, orta büyüklükte ısıya dayanıklı bir cam tepsiye yayın. Üzerine haşlanmış eti yerleştirin. Sıcak et suyunu ve tuzu ilave edin.
    Etli pilavı önceden 200 derece ısıtılmış fırında suyunu çekene kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

      Similar topics

      -

      Forum Saati Ptsi Mayıs 06, 2024 2:29 pm