Hayalperestim Paylaşım Platformu

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) EmptySalı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) EmptyPtsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) EmptySalı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) EmptyPaz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) EmptyPaz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) EmptyPaz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_lcapGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_voting_barGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_rcap 
PaTRoN (501)
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_lcapGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_voting_barGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_rcap 
TimuRLenG (403)
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_lcapGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_voting_barGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_rcap 
ratKo_pşaşe (327)
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_lcapGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_voting_barGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_rcap 
DarKinq (219)
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_lcapGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_voting_barGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_rcap 
Enjekte (76)
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_lcapGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_voting_barGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_rcap 
De'quell (55)
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_lcapGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_voting_barGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_rcap 
q1sKo (26)
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_lcapGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_voting_barGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_rcap 
D_R_A_G_O_N (14)
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_lcapGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_voting_barGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_rcap 
Yasak (10)
Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_lcapGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_voting_barGömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) I_vote_rcap 

    Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik)

    DarKinq
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 29
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim : Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) Artiz10
    <hr>Tuttuğu Takım : Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) Galatasaray
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) Left_bar_bleue40 / 10040 / 100Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) Right_bar_bleue

    Güçlülük :
    Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) Left_bar_bleue48 / 10048 / 100Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) Right_bar_bleue

    Aktiflik :
    Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) Left_bar_bleue20 / 10020 / 100Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) Right_bar_bleue

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) Empty Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik)

    Mesaj tarafından DarKinq C.tesi Kas. 01, 2008 10:32 pm

    MALZEMELER
    1 kg kuzu kuşbaşı et
    1 tatlı kaşığı salça
    1 çay kaşığı pul biber,
    karabiber, tuz
    Hamuru için:
    20 gram yaş maya (kibrit kutusunun yarısı kadar)
    1 su bardağı süt
    1 tatlı kaşığı toz şeker
    1 tutam tuz
    1 çorba kaşığı yumuşak margarin
    Alabildiğince un


    HAZIRLANIŞI
    Kuşbaşı eti, 1 tatlı kaşığı salçayı, pul biberi ve karabiberi tencereye aktarın. Yeterince tuz serpin. Tencerenin kapağını sıkıca kapatın. Kısık ateşte kendi suyuyla pişirin (Eğer et pişmediyse yarım su bardağı sıcak su ekleyebilirsiniz).
    Hamur için maya, 1 su bardağı süt ve 1 tatlı kaşığı tozşekeri bir kapta karıştırın. Mayanın erimesini sağlayın. Tuz ve yumuşatılmış margarini ekleyin. Bu malzemenin aldığı kadar unu ekleyin. Yumuşak ve ele yapışmayan bir hamur elde edene dek yoğurun.
    Hamuru yoğurduktan sonra mayalandıracağınız kabı yağlayın. Hamuru içine koyun, 1 saat bekletin. Elinizi unlayıp, hamuru unlu tezgaha alın. Hamuru önce elinizle sonra oklava ile açın. Eti ortasına yerleştirin. Yuvarlak olacak şekilde kapatın. Hamurun her tarafının eşit kalınlıkta olmasına dikkat edin. Üzerine yumurta sarısı sürüp, susam serpin.
    Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya dek pişirin. Sıcak servis yapın.

      Similar topics

      -

      Forum Saati Ptsi Mayıs 06, 2024 8:24 pm