Hayalperestim Paylaşım Platformu

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) EmptySalı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) EmptyPtsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) EmptySalı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) EmptyPaz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) EmptyPaz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) EmptyPaz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_lcapHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_voting_barHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_rcap 
PaTRoN (501)
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_lcapHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_voting_barHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_rcap 
TimuRLenG (403)
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_lcapHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_voting_barHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_rcap 
ratKo_pşaşe (327)
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_lcapHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_voting_barHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_rcap 
DarKinq (219)
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_lcapHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_voting_barHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_rcap 
Enjekte (76)
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_lcapHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_voting_barHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_rcap 
De'quell (55)
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_lcapHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_voting_barHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_rcap 
q1sKo (26)
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_lcapHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_voting_barHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_rcap 
D_R_A_G_O_N (14)
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_lcapHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_voting_barHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_rcap 
Yasak (10)
Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_lcapHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_voting_barHamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) I_vote_rcap 

    Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik)

    DarKinq
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 29
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim : Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) Artiz10
    <hr>Tuttuğu Takım : Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) Galatasaray
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) Left_bar_bleue40 / 10040 / 100Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) Right_bar_bleue

    Güçlülük :
    Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) Left_bar_bleue48 / 10048 / 100Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) Right_bar_bleue

    Aktiflik :
    Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) Left_bar_bleue20 / 10020 / 100Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) Right_bar_bleue

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik) Empty Hamurlu Kuzu Budu (10 Kişilik)

    Mesaj tarafından DarKinq C.tesi Kas. 01, 2008 10:32 pm

    MALZEMELER
    1 adet bütün kemiksiz kuzu budu (yaklaşık 2,5 kg.)
    6 diş sarımsak
    1 demet maydanoz
    1 çorba kaşığı sıvı yağ
    2 su bardağı un
    Karabiber, tuz


    HAZIRLANIŞI
    Kıyılmış maydanoz, karabiber, tuz ve dövülmüş sarımsağı bir kaseye koyup karıştırın. Karışımı budun her tarafına sürün.
    Unu bir kaba koyun, ortasını havuz gibi açın. Açılan boşluğa 2 su bardağından biraz az su koyup pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamurun bir kısmını süsleme yapmak için ayırın.
    Hamuru unlanmış düz bir zemin üzerinde, budu tamamen saracak büyüklükte bir dikdörtgen olacak şekilde merdaneyle açın.
    Budu açtığınız hamurun ortasına yerleştirip, dikdörtgenin önce kısa kenarlarını, sonra uzun kenarlarını üstüne doğru katlayın. (Budun her tarafı hamurla sarılmış olmalıdır) Hamura elinizle budun şeklini verin, birleşme yerlerini parmaklarınızla bastırarak yapıştırın.
    Hamurlu budu ateşe dayanıklı bir kaba birleşme yerleri alta gelecek şekilde yerleştirin. Ayırdığınız hamurdan uzun şeritler yapıp, üzerini kafes şeklinde süsleyin. Hamurun üzerine biraz un serpin, 200 derece ısıtılmış fırında 2 saat pişirin.
    Hamurlu budu servis tabağına alın. Kabuk şeklini alan hamuru ortadan kırıp eti çıkarın. Sıcak olarak servis yapın.

      Similar topics

      -

      Forum Saati Salı Mayıs 07, 2024 7:31 am