Hayalperestim Paylaşım Platformu

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) EmptySalı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) EmptyPtsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) EmptySalı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) EmptyPaz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) EmptyPaz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) EmptyPaz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_lcapSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_voting_barSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_rcap 
PaTRoN (501)
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_lcapSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_voting_barSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_rcap 
TimuRLenG (403)
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_lcapSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_voting_barSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_rcap 
ratKo_pşaşe (327)
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_lcapSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_voting_barSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_rcap 
DarKinq (219)
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_lcapSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_voting_barSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_rcap 
Enjekte (76)
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_lcapSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_voting_barSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_rcap 
De'quell (55)
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_lcapSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_voting_barSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_rcap 
q1sKo (26)
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_lcapSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_voting_barSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_rcap 
D_R_A_G_O_N (14)
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_lcapSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_voting_barSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_rcap 
Yasak (10)
Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_lcapSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_voting_barSoğanlı Kavurma (4 Kişilik) I_vote_rcap 

    Soğanlı Kavurma (4 Kişilik)

    DarKinq
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 29
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim : Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) Artiz10
    <hr>Tuttuğu Takım : Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) Galatasaray
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) Left_bar_bleue40 / 10040 / 100Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) Right_bar_bleue

    Güçlülük :
    Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) Left_bar_bleue48 / 10048 / 100Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) Right_bar_bleue

    Aktiflik :
    Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) Left_bar_bleue20 / 10020 / 100Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) Right_bar_bleue

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) Empty Soğanlı Kavurma (4 Kişilik)

    Mesaj tarafından DarKinq Ptsi Kas. 03, 2008 4:52 pm

    MALZEMELER
    300 gr Arpacık Soğanı
    3 Diş Sarmısak
    1 kg Dana Eti
    2 Çorba Kaşığı Margarin
    2 Tatlı Kaşığı Pulbiber
    3 Çorba Kaşığı Domates Salçası
    2 Su Bardağı Et Suyu
    2 Çorba Kaşığı Kekik
    Tuz, Karabiber


    HAZIRLANIŞI
    Soğan ve sarmısağı soyun. Soğanı ikiye bölün. Sarmısağı ezin. Eti (3cm büyüklüğünde) kuşbaşı doğrayın. Margarini büyük bir tencerede eritin. Eti tencereye alıp kavurup tencereden alın. Soğan ve sarmısağı aynı tencereye ilave edip kavurun. Ardından tekrar eti ekleyin. Pul biber, kekik, tuz ve karabiberle tatlandırın. Salçayı ekleyip kavurmaya devam edin. Bir miktar et suyunu ilave edip çekmesini bekleyin. Bu işlemi bir iki kere daha tekrar edin.
    Et suyunun kalanını tencereye ekleyin. Eti kısık ateşta ve tencerenin kapağını kapatarak 80 dakika kadar pişirin. Pişme süresinin sonunda tekrar tuz ve karabiberle tatlandırın. Kavurmayı tabaklara paylaştırarak servis yapın.
    Öneri: Bayramdan sonra eti değerlendirmek için malzemeleri değiştirerek tekrar kavurma yapabilirsiniz. Örneğin kavurmaya mantar katabilirsiniz. Bunun için tarifi aynen yukarıda verildiği gibi uygulayıp soğanları kavururken mantarı ilave edin. Mantarı kısa süre kavurup eti ekleyin. Ardından tarifin kalan kısmını uygulamaya geçebilirsiniz.
    Kolayca kavurmak Eti kavurmak için kalın tabanlı veya teflon bir tencere kullanın. Bir miktar yağ eritin ve eti ilave edip kavurmaya başlayın.

      Similar topics

      -

      Forum Saati Cuma Nis. 26, 2024 7:36 pm