Malzemeler
200 gr Taze Fasulye
1 Adet Orta Boy Kabak
1 Adet Orta Boy Havuç
1 Çorba Kaşığı Mısırözü Yağı
3-4 Diş Sarmısak
1/2 Tatlı Kaşığı Kuru Fesleğen
Tuz, Karabiber
Yemeğin Tarifi
Fasulyeleri ayıklayıp,kabağın ve havucun kabuklarını soyalım.Hepsini uzun ince doğrayalım.Yağı tencereye alalım. Dövülmüş sarmısakları ilave edelim.
Ardından fasulyeleri tencereye alalım.Karıştırarak 3 dk kavuralım.Sonra havuçları tencereye alalım.Karıştırmaya devam ederek 5 dk daha kavuralım.Orta hararetli ateşte yumuşamaya başlayan havuç ve fasulyelerin içine kabakları ilave edelim.Yine kavurmaya devam edelim.
Sebzeleri hafifçe fazla yumuşatmadan sote edelim.Ateşten almadan iki dk önce kuru fesleğen,tuz,ve karabiberi ekleyelim.Garnitür olarak servis yapalım.
200 gr Taze Fasulye
1 Adet Orta Boy Kabak
1 Adet Orta Boy Havuç
1 Çorba Kaşığı Mısırözü Yağı
3-4 Diş Sarmısak
1/2 Tatlı Kaşığı Kuru Fesleğen
Tuz, Karabiber
Yemeğin Tarifi
Fasulyeleri ayıklayıp,kabağın ve havucun kabuklarını soyalım.Hepsini uzun ince doğrayalım.Yağı tencereye alalım. Dövülmüş sarmısakları ilave edelim.
Ardından fasulyeleri tencereye alalım.Karıştırarak 3 dk kavuralım.Sonra havuçları tencereye alalım.Karıştırmaya devam ederek 5 dk daha kavuralım.Orta hararetli ateşte yumuşamaya başlayan havuç ve fasulyelerin içine kabakları ilave edelim.Yine kavurmaya devam edelim.
Sebzeleri hafifçe fazla yumuşatmadan sote edelim.Ateşten almadan iki dk önce kuru fesleğen,tuz,ve karabiberi ekleyelim.Garnitür olarak servis yapalım.
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn
» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ
» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek
» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ
» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ
» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ
» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ