MALZEMELER :
½ kg kırmızı yağsız kuş başı et
2 baş soğan
2 diş sarmısak
1 adet havuç
1 su bardağı sıvı yağ
2 domates
1 adet patlıcan
2 adet patates
HAZIRLANIŞI
Önce soğanları yağda pembeleşinceye kadar kavurun, hemen ardından etleri de kavurun sonra sebzeleri ekleyin ve kavurma işlemi bitince 1 bardak salçalı su ilave edin yalnız salçalı suya bir çay bardağı süt ilave edilirse daha lezzetli olur.
½ kg kırmızı yağsız kuş başı et
2 baş soğan
2 diş sarmısak
1 adet havuç
1 su bardağı sıvı yağ
2 domates
1 adet patlıcan
2 adet patates
HAZIRLANIŞI
Önce soğanları yağda pembeleşinceye kadar kavurun, hemen ardından etleri de kavurun sonra sebzeleri ekleyin ve kavurma işlemi bitince 1 bardak salçalı su ilave edin yalnız salçalı suya bir çay bardağı süt ilave edilirse daha lezzetli olur.
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn
» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ
» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek
» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ
» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ
» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ
» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ